Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Становници Раданске улице чекали асфалтирање четири деценије

rssBookmark and Share

Ниш 13.07.2021. Јужна Србија Инфо

Радове на изградњи и уређењу улице Саве Ковачевића у Медошевцу у градској општини Црвени крст и Раданској у градској општини Пантелеј обишла је градоначелница Ниша Драгана Сотировски са сарадницима и председницима тих градских општина Мирославом Милутиновићем и Наташом Станковић.

Становници Раданске улице чекали асфалтирање четири деценије

Грађани ових улица су се обратили градском руководству, ми смо погледали документацију, видели смо да постоје сви потребни пројекти и грађевинаске дозволе, да је завршена водоводна и канализациона мрежа и да улице испуњавају све услове за изградњу, рекла је градоначелница Ниша.

Према њеним речима, грађани улице Раданска чекају на уређење своје улице четири деценије. Она је оценила да су житељи улица где се изводе радови изразили задовољство у брзој реакцији после пријава проблема на недавно одржаном пријему грађана.

У уређењу путне инфраструктуре, средствима из републичког буџета, убрзо се прикључује и Јавно предузеће „Путеви Србије“ завршетком Булевара цара Константина, Кованлучке улице и пута од Доње Врежине до Малчанске петље, рекла је Драгана Сотировски.


#   Ниш   Драгана Сотировски   Медошевац   Црвени Крст градска општина   ГО Пантелеј   инфраструктура   Раданска улица
#GradonacelnicaN @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима