Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Stanovnici Radanske ulice čekali asfaltiranje četiri decenije

rssBookmark and Share

Niš 13.07.2021. Južna Srbija Info

Radove na izgradnji i uređenju ulice Save Kovačevića u Medoševcu u gradskoj opštini Crveni krst i Radanskoj u gradskoj opštini Pantelej obišla je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski sa saradnicima i predsednicima tih gradskih opština Miroslavom Milutinovićem i Natašom Stanković.

Stanovnici Radanske ulice čekali asfaltiranje četiri decenije

Građani ovih ulica su se obratili gradskom rukovodstvu, mi smo pogledali dokumentaciju, videli smo da postoje svi potrebni projekti i građevinaske dozvole, da je završena vodovodna i kanalizaciona mreža i da ulice ispunjavaju sve uslove za izgradnju, rekla je gradonačelnica Niša.

Prema njenim rečima, građani ulice Radanska čekaju na uređenje svoje ulice četiri decenije. Ona je ocenila da su žitelji ulica gde se izvode radovi izrazili zadovoljstvo u brzoj reakciji posle prijava problema na nedavno održanom prijemu građana.

U uređenju putne infrastrukture, sredstvima iz republičkog budžeta, ubrzo se priključuje i Javno preduzeće „Putevi Srbije“ završetkom Bulevara cara Konstantina, Kovanlučke ulice i puta od Donje Vrežine do Malčanske petlje, rekla je Dragana Sotirovski.


#   Niš   Dragana Sotirovski   Medoševac   Crveni Krst gradska opština   GO Pantelej   infrastruktura   Radanska ulica
#GradonacelnicaN @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima