Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"Тако је, побратиме Вучићу!" (видео)

rssBookmark and Share

Лесковац 11.04.2016. Танјуг, Мондо

Отварање деонице Коридора 10 Грабовница-Грделица побудило је пажњу грађана тог дела Србије, који су у огромном броју присуствовали свечаности и искористили присуство премијера Алексадра Вучића за фотографисање и руковање.

"Тако је, побратиме Вучићу!" (видео)

Они су премијера питали и о ономе што их мучи.

Грађани су, у нестрпљењу да се обрате премијеру, чак "ускакали" с питањима током импровизоване конференције за новинаре, јавља Танјуг.

Пре свега су се жалили на незапосленост, па им је премијер обећао да ће дати све од себе да у Лесковац доведе једног великог инвеститора, који би ту отворио 1.000 радних места.

Становница Грделице питала је премијера да ли постоје шансе да неко од инвеститора дође у то место, како би пре свега млади добили посао и прилику да раде, те да не би одлазили из тог краја.

Вучић је одговорио да ће у Грделицу ускоро доћи мали погон, за 30 радника, али да је и то значајно.

"Ако будемо довели у Лесковац или Крушевац једног инвеститора, то ће бити прилиака за неколико хиљада радних места", рекао је премијер, окруженим бројним грађанима, додајући да то може да реши и проблем незапослености у Грделици.

"Даћу све од себе да се то деси", рекао је Вучић.

Један грађанин му је рекао да је нудио новчану помоћ Србији, а да му нико није одговорио, а премијер му је рекао да је то вероватно зато што то свима звучи као шала, али да ако има идеје шта треба урадити у Лесковцу да се обрати градоначелнику Горану Цветановићу, а да ће га потом и он примити.

Грађани, а међу њима и неколико Рома, желело је фотографисање са премијером, а добацивали су "живео премијер", "тако је, побратиме Вучићу"...

video...

Коментара: 0


#   Лесковац   Крушевац   Горан Цветановић   Владичин Хан   саобраћај   Александар Вучић   ауто-пут   Грделица   коридор 10
@CvetanovicG @avucic @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима