Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Вртић за више од 100 малишана у Брзом Броду

rssBookmark and Share

Ниш 10.12.2018. Јужна Србија Инфо

Наставља се уређење насеља Брзи Брод којим се унапређује квалитет живота грађана овог дела Градске општине Медијана. Почели су радови на вртићу који би требало да прими између 100 и 150 малишана, а за те потребе реконструише се стара школа.

Вртић за више од 100 малишана у Брзом Броду

Радове је заједно са градоначелником Ниша Дарком Булатовићем, и директорком Предшколске установе „Пчелица“ Светланом Митић обишао  председник Градске општине Медијана Небојша Коцић.

- Градска општина Медијана је у комунално опремање Брзог Брода уложила много, сматрајући да сваки део наше општине треба да има исте услове за живот и рад. Између осталог уредили смо Парк пријатељства, поставили вештачку траву на терен за мали фудбал, поставили вењаке, соларно дрво, уредили простор који је био запуштен а сада је место где и млађи и старији становници Брзог Брода проводе доста времена – подсетио је први човек нишке општине и додао да ће се дотериваљње Брзог Брода наставити и у 2019. години.

Коцић је нагласио да је вртић био неопходан овом делу града и да за њим већ дуги низ година постоји потреба, посебно када је реч о родитељима из Нишке Бање и Насеља Никола Тесла, која гравитирају Брзом Броду.

Коментара: 0


#   Ниш   Медијана градска општина   Дарко Булатовић   Брзи Брод   вртићи   мали фудбал   Никола Тесла   градске општине   Градска општина   Небојша Коцић   Соларно дрво
@DarkoBulatovic_ @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима