Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Цецо помози своје родно место

rssBookmark and Share

Куршумлија 21.12.2010. Autor: Stefan Radović

Грађани баш као и оно мало омладине са подручја Општине Куршумлија сада већ традиционално дочек нове 2011 године провешће код куће. На своје родно место заборавила и Светлана Ражнатовић.

Цецо помози своје родно место

Јер им локална самоуправа за најлудју ноћ ништа друго не нуди оправдавајући то лошом економском ситуацијом и мањком пара у будзету општине.

Ипак за председника СО Куршумлија Горан Бојовић из нове Србије нема кризе с обзиром на то да месечно како не званично сзнаје редакција ЈужнеСрбије прима плату у износу од чак 100.000 динара а кризе нема ни за његовог заменика Зоран Лакић из Српске Радикалне странке који усред светске економске кризе месечно прима невероватних 96.000 динара па не сумњамо да ће они са својим породицама нову 2011 годину дочекати на лукзним местима док ће за то време њихови градјани чамети код куће јер им се ништа друго не нуди.

Сви грађани са којима смо разговарали ово оцењују као највећу бруку и срамоту за Србију.

Помоћ овога пута око новогодишње прославе није стигла ни од највеће Српске фолк звезде Светлане Цеце Ражнатовић која потче из села Житорадја које се налази не далеко од Куршумлије а где и даље живи певачицина мајка Миријана Величковић.


По свему судећи локалне функционере занима само свој интерес а не интерес града који се налази на свега 30 метара од Мердара границе са Косметом и где су чести науружани упади Албанаца .

Одборници ДС, Г17 плус и СПС-ПУПС изабрали су Весну Јаковљевић (ДС) за председника општине, а Дејана Милошевића (Г17 плус) за заменика председника али им Бојовић и Лакић не дозвољавају да упе на дужност не желећи да напусте фотеље које су заузели.

 


#   Куршумлија   Светлана Ражнатовић   локална самоуправа   Мердаре
@CRaznatovic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима