Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Ceco pomozi svoje rodno mesto

rssBookmark and Share

Kuršumlija 21.12.2010. Autor: Stefan Radović

Građani baš kao i ono malo omladine sa područja Opštine Kuršumlija sada već tradicionalno doček nove 2011 godine provešće kod kuće. Na svoje rodno mesto zaboravila i Svetlana Ražnatović.

Ceco pomozi svoje rodno mesto

Jer im lokalna samouprava za najludju noć ništa drugo ne nudi opravdavajući to lošom ekonomskom situacijom i manjkom para u budzetu opštine.

Ipak za predsednika SO Kuršumlija Goran Bojović iz nove Srbije nema krize s obzirom na to da mesečno kako ne zvanično sznaje redakcija JužneSrbije prima platu u iznosu od čak 100.000 dinara a krize nema ni za njegovog zamenika Zoran Lakić iz Srpske Radikalne stranke koji usred svetske ekonomske krize mesečno prima neverovatnih 96.000 dinara pa ne sumnjamo da će oni sa svojim porodicama novu 2011 godinu dočekati na lukznim mestima dok će za to vreme njihovi gradjani čameti kod kuće jer im se ništa drugo ne nudi.

Svi građani sa kojima smo razgovarali ovo ocenjuju kao najveću bruku i sramotu za Srbiju.

Pomoć ovoga puta oko novogodišnje proslave nije stigla ni od najveće Srpske folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović koja potče iz sela Žitoradja koje se nalazi ne daleko od Kuršumlije a gde i dalje živi pevačicina majka Mirijana Veličković.


Po svemu sudeći lokalne funkcionere zanima samo svoj interes a ne interes grada koji se nalazi na svega 30 metara od Merdara granice sa Kosmetom i gde su česti nauružani upadi Albanaca .

Odbornici DS, G17 plus i SPS-PUPS izabrali su Vesnu Jakovljević (DS) za predsednika opštine, a Dejana Miloševića (G17 plus) za zamenika predsednika ali im Bojović i Lakić ne dozvoljavaju da upe na dužnost ne želeći da napuste fotelje koje su zauzeli.

 


#   Kuršumlija   Svetlana Ražnatović   lokalna samouprava   Merdare
@CRaznatovic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima