Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Besplatne ski karte na Kopaoniku za učenike osnovnih i srednjih škola i studente iz Kuršumlije

rssBookmark and Share

Kuršumlija 15.01.2022. Južna Srbija Info

Potpisivanjem ugovora sa Javnim preduzećem „Skijališta Srbije“, Opština Kuršumlija dobila je pravo na korišćenje 10 besplatnih ski karata dnevno u Ski centru Kopaonik, za vreme trajanja ski-sezone 2021/2022.

Foto: Južna Srbija Info
Foto: Južna Srbija Info

Pravo na korišćenje besplatne ski karte imaju učenici osnovnih i srednjih škola i studenti sa teritorije opštine Kuršumlija.

Zahtev za korišćenje besplatne ski karte se podnosi Opštinskoj upravi opštine Kuršumlija, na posebnom obrascu (koji se može preuzeti na pisarnici Opštinske uprave ili u prostorijama Kancelarije za mlade), najkasnije do 12 časova pre dana u kojem se zahteva korišćenje besplatne ski karte.

Sve informacije u vezi sa korišćenjem besplatne ski karte mogu se dobiti u prostorijama Kancelarije za mlade, na tel 064/8580940, kontakt osoba Petar Dikić.

Opština Kuršumlija moli korisnike ski karata da ni u kom slučaju ne zloupotrebljavaju iste, jer će Skijališta Srbije strogo sankcionisati takva lica, ali i Opštine na čijoj teritoriji takva lica imaju prebivalište.

Ski karte mogu isključivo koristiti lica su popunila zahtev i koja se nalaze na spisku.

S obzirom na smanjen broj besplatnih dnevnih ski karata na samo 10, vodiće se računa i o tome koliko je puta neko lice koristilo ovu pogodnost, kako bi što veći broj lica dobio priliku ka iskoristi besplatne ski karte.

Nastrožije je zabranjena i eventualna prodaja ski karata drugim licima!


#   Kuršumlija   skijanje   srednjoškolci   osnovci   lokalna samouprava
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima