Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Цецин концерт ипак плаћен, али 1 динар!

rssBookmark and Share

Трг краља Милана 15.01.2016. В.Новости, Бета, Јужна србија Инфо

Концерт Светлане Цеце Ражнатовић за православну Нову годину неће коштати Ниш ни један динар, изјавио је пар дана пред наступ, градоначелник Перишић.
Данас је градоначелник Ниша показао уговор новинарима где пише да су укупни трошкови 1. динар.

Фото: Танјуг, Ј.П.
Фото: Танјуг, Ј.П.

УГОВОР НА ВИДЕЛО: Цеца певала у Нишу за један динар!

Градоначелник Ниша Зоран Перишић показао је данас новинарима уговор по којем је Светлана Цеца Ражнатовић у Нишу на дочеку Нове године по јулијанском календару певала за само један динар

Градоначелник Ниша Зоран Перишић показао је данас новинарима уговор по којем је Светлана Цеца Ражнатовић у Нишу на дочеку Нове године по јулијанском календару певала за само један динар.

"Пошто уговор не може да буде закључен без износа, закључен је на један динар. На уговор од један динар не плаћамо ПДВ тако да нас то ослобађа неких додатних обавеза", рекао је Перишић на конференцији за новинаре. Он је истакао да је град један динар коштала и организација концерта, јер је све трошкове платила продукцијска кућа "Студио Берар" из Новог Сада.

Перишић је као доказ те тврдње новинарима показао и уговор са продукцијском кућом из Новог Сада.

Он је навео да је за дочек Нове године Горан Бреговић певао у Новом Саду и да то нико није коментарисао.

"Прошле године је Цеца певала у Новом Саду и било је врло мало коментара и реакција. Овде у Нишу ми је несхватљиво. Када нема концерта, сви коментаришу што га нема, када га има сви коментаришу због чега га има", рекао је Перишић.

У уговорима које је градоначелник показао новинарима између осталог је наведено да су се уговорне стране споразумеле да извођач реализује своје услуге за један динар у циљу остваривања дугорочне сарадње или партнерства у евентуалним будућим културним пројектима, у циљу подизања културних и уметничких стандарда града Ниша, као и општих критеријума вредновања региона.

Извор: Вечерње Новости, Бета

Коментара: 0


#   концерт   Светлана Ражнатовић   Зоран Перишић   уговор   Вечерње новости   Српска нова година   Горан Бреговић   Трг краља Милана  
@CRaznatovic @ProfdrPerisic @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима