Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Cecin koncert ipak plaćen, ali 1 dinar!

rssBookmark and Share

Trg kralja Milana 15.01.2016. V.Novosti, Beta, Južna srbija Info

Koncert Svetlane Cece Ražnatović za pravoslavnu Novu godinu neće koštati Niš ni jedan dinar, izjavio je par dana pred nastup, gradonačelnik Perišić.
Danas je gradonačelnik Niša pokazao ugovor novinarima gde piše da su ukupni troškovi 1. dinar.

Foto: Tanjug, J.P.
Foto: Tanjug, J.P.

UGOVOR NA VIDELO: Ceca pevala u Nišu za jedan dinar!

Gradonačelnik Niša Zoran Perišić pokazao je danas novinarima ugovor po kojem je Svetlana Ceca Ražnatović u Nišu na dočeku Nove godine po julijanskom kalendaru pevala za samo jedan dinar

Gradonačelnik Niša Zoran Perišić pokazao je danas novinarima ugovor po kojem je Svetlana Ceca Ražnatović u Nišu na dočeku Nove godine po julijanskom kalendaru pevala za samo jedan dinar.

"Pošto ugovor ne može da bude zaključen bez iznosa, zaključen je na jedan dinar. Na ugovor od jedan dinar ne plaćamo PDV tako da nas to oslobađa nekih dodatnih obaveza", rekao je Perišić na konferenciji za novinare. On je istakao da je grad jedan dinar koštala i organizacija koncerta, jer je sve troškove platila produkcijska kuća "Studio Berar" iz Novog Sada.

Perišić je kao dokaz te tvrdnje novinarima pokazao i ugovor sa produkcijskom kućom iz Novog Sada.

On je naveo da je za doček Nove godine Goran Bregović pevao u Novom Sadu i da to niko nije komentarisao.

"Prošle godine je Ceca pevala u Novom Sadu i bilo je vrlo malo komentara i reakcija. Ovde u Nišu mi je neshvatljivo. Kada nema koncerta, svi komentarišu što ga nema, kada ga ima svi komentarišu zbog čega ga ima", rekao je Perišić.

U ugovorima koje je gradonačelnik pokazao novinarima između ostalog je navedeno da su se ugovorne strane sporazumele da izvođač realizuje svoje usluge za jedan dinar u cilju ostvarivanja dugoročne saradnje ili partnerstva u eventualnim budućim kulturnim projektima, u cilju podizanja kulturnih i umetničkih standarda grada Niša, kao i opštih kriterijuma vrednovanja regiona.

Izvor: Večernje Novosti, Beta

Komentara: 0


#   koncert   Svetlana Ražnatović   Zoran Perišić   ugovor   Večernje novosti   Srpska nova godina   Goran Bregović   Trg kralja Milana  
@CRaznatovic @ProfdrPerisic @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima