Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ЕКСКЛУЗИВНО: Откривамо ко све улази на Двор

rssBookmark and Share

09.01.2011. Autor: Milena.R

Александра Јефтановић и Огњен Амиџић угостиће, али и избацивати такмичаре новог реалитyја Двор,а редакција рублике ЗАБАВА вам Еxклузивно открива ко су засигурни учесници новог ријалитија Двор.

ЕКСКЛУЗИВНО: Откривамо ко све улази на Двор

Од 16. Јануара на ТВ Пинк стартује нови реалитy схоw Двор.

Концепцију сигурно знате, али станаре не. Иако су преговори још увек у току и уговори се састављају, оно што је за сада извесно јесте водитељски пар.

Иако се у медијима нагађало да ће ова улога бити поверена Бошку Јаковљевићу, продукција је одлучила да ће Огњен Амиџић и Александра Јефтановић наставити своју водитељску мисију и након Фарме,сазнаје портал ЈузнаСрбија.цом од извора из продукције.

Што се тиче укућана, спомињала су се многа имена из јавног живота која ће се уселити на двор у Шимановцима, како нам је казао наш добро обавештени извор потврђени учесници за сада су: Мирољуб Аранђеловић-Кемиш, Данијел Павловић, Јован Стефановић, Немања Николић,певачица Ванеса Шокчић,клубски певаћ Ћемо и краљица народне музике Лепа Лукић.

-Са осталима се још преговара,а до 16. јануара све ће бити на свом месту, а листа станара закључена.коначну одлуку донеће Милица и Жељко Митровић два дана пред почетак шоуа,Закључује наш добро обавештени извор из продукције.

Средњовековни замак угостиће ВИП такмичаре два месеца, а они ће живети као краљеви, принчеви, витезови, робови и дворске луде. Бориће се у занимљивим борбама и верно дочарати период од пре више стотина година.

Пинк је спреман за нови схоw, а верујемо да ћете бити и ви јер вас очекује нешто невиђено до сада на нашим малим екранима.


#   двор   Жељко Митровић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима