Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Грађани Прокупља бирају музички програм за српску Нову годину

rssBookmark and Share

Прокупље 09.12.2021. Јужна Србија Инфо

Град Прокупље је по први пут откад се у нашем граду обележава дочек српске Нове године на Тргу топличких јунака, омогућио својим суграђанима да путем анкете изаберу извођача, који ће их забављати 13. јануара 2022. године. Путем анкете Прокупчани могу да гласају за један од четири предлога, до петка 10. децембра до 10 часова, када ће анкета бити затворена.

Грађани Прокупља бирају музички програм за српску Нову годину

Локална самоуправа је ове предлоге понудила у складу са својим финансијским могућностима, тако да грађани могу да бирају између „Галије“, Алена Исламовића, Јелене Костов и Елона Хендрикса и Данице Крстић и Елона Хендрикса.

Из локалне самоуправе истичу, да ће жеље гласача бити испоштоване, али наглашавају да ће до евентуалане измене доћи, само ако изабрани извођач одбије гостовање због друге понуде. Онда ће прокупачку публику 13. јануара, када дочекујемо српску Нову годину, забављати други извођач са највише гласова.

Из локалне самоуправе позивају грађане да гласају путем анкете, која је постављена на градском сајту Прокупља https://prokuplje.org.rs/anketa-3/  и тако изаберу извођача, кога су можда одувек желели да виде и чују у свом граду.


#   Прокупље   дочек   Српска нова година   анкета   музичке групе
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима