Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Одлична атмосфера уз ракију и мезе, синоћ на дочеку у Прокупљу

rssBookmark and Share

Прокупље 14.01.2017. Топличке вести, Јужна србија Инфо

Велики број Прокупчана дочекао је православну Нову годину у центру града, на Тргу топличких јунака. Нова година по јулијанском календару дочекана је традиционално, уз добру музику, грејану ракију и послужење.

Фото: Толичке вести
Фото: Толичке вести

Тачно у поноћ долазак православне 2017. године означио је раскошан ватромет.
 
Заједно са грађанима на Тргу топличких јунака Нову 2017. годину дочекали су и председник Општине Прокупље Александар Симоновић као и чланови Општинског већа Милица Ерић и Радослав Михајловић.

-Драги суграђани, окупили смо се вечерас на Тргу топличких јунака да испратимо стару и дочекамо нову Српску 2017. годину. Драго ми је што сте се окупили у оволиком броју, посебно ме радује што је велики број омладине вечерас овде. Желим да вас поздравим у своје лично име и у име својих најближих сарадника и да вам пожелим добро здравље и много успеха на свим пољима, рекао је председник Општине Прокупље Александар Симоновић, честитајући грађанима Прокупља Нову годину.
 

Прокупчане су у новогодишњој ноћи забављали локални музичари „Алтер его бенд“ који је старим, као и новим музичким хитовима од 21 час загрејавао празничну атмосферу, а у поноћ су засвирали трубачи. За комплетно уживање грађана који су дошли да на традиционалан начин дочекају Српску 2017. годину, служена је храна и пиће, које је Општина Прокупље обезбедила уз помоћ бројних донатора.

Скромно, у складу са финансијским могућностима, али весело, раздрагано и по прилично топлом времену, Прокупчани су испратили стари и дочекали Нову српску 2017. годину.


#   Прокупље   председник општине   Милица Ерић   дочек   Српска нова година   Зоран Јозић   Општина Прокупље   Радослав Михајловић   Александар Симоновић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима