Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Građani Prokuplja biraju muzički program za srpsku Novu godinu

rssBookmark and Share

Prokuplje 09.12.2021. Južna Srbija Info

Grad Prokuplje je po prvi put otkad se u našem gradu obeležava doček srpske Nove godine na Trgu topličkih junaka, omogućio svojim sugrađanima da putem ankete izaberu izvođača, koji će ih zabavljati 13. januara 2022. godine. Putem ankete Prokupčani mogu da glasaju za jedan od četiri predloga, do petka 10. decembra do 10 časova, kada će anketa biti zatvorena.

Građani Prokuplja biraju muzički program za srpsku Novu godinu

Lokalna samouprava je ove predloge ponudila u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima, tako da građani mogu da biraju između „Galije“, Alena Islamovića, Jelene Kostov i Elona Hendriksa i Danice Krstić i Elona Hendriksa.

Iz lokalne samouprave ističu, da će želje glasača biti ispoštovane, ali naglašavaju da će do eventualane izmene doći, samo ako izabrani izvođač odbije gostovanje zbog druge ponude. Onda će prokupačku publiku 13. januara, kada dočekujemo srpsku Novu godinu, zabavljati drugi izvođač sa najviše glasova.

Iz lokalne samouprave pozivaju građane da glasaju putem ankete, koja je postavljena na gradskom sajtu Prokuplja https://prokuplje.org.rs/anketa-3/  i tako izaberu izvođača, koga su možda oduvek želeli da vide i čuju u svom gradu.

Komentara: 0


#   Prokuplje   doček   Srpska nova godina   anketa   muzičke grupe
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima