Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Још 300 карата за концерт El Chapulin solo - Manu Chao acoustic

rssBookmark and Share

Ниш 11.10.2019. Јужна Србија Инфо

Због огромног интересовања, како Нишлија, тако и људи из целе Србије, па и околних земаља, менаџментEl Chapulin solo - Manu Chao acoustic , заједно са организатором World music - фестивалом Мерак, одлучио је да пусти у продају још 300 карата.

Још 300 карата за концерт El Chapulin solo - Manu Chao acoustic

Како је 2. октобра плануло 900 карата за мање од сат времена, а интересовање публике не престаје за концерт Ел Цхапулин Соло - Ману Цхао ацоустиц, у понедељак, 14. октобра од 12 сати биће пуштено у продају још 300 карата за концерт који је заказан за 21 сат 19. октобра у хали Мика Антић у Нишу.

Посетиоце очекује акустична верзија његове старе и нове музике…Seeds of freedom, Vida Tómbola, Siberie, Mala Vida…

Ману не пише своје песме. Он их живи. Не пише о свом животу. Пева о њему. Ману не спава. Он сања. Организатор, Мерак фест вас позива да сањамо заједно и осетимо тај чувени мерак!

World music fest  назван је по српској речи МЕРАК, која иако потиче из турског језика, одавно се одомаћила код нас са значењем задоволјства које проистиче из “малих” ствари – означава желју, жудњу за нечим, ћеф, уживање, угодно расположење…

Управо ова српска реч ушла је у интернационални речник речи које није могуће превести на друге језике! Мерак фест има за циљ да на концертном подијуму презентује управо тај осећај по којем је Ниш препознатлјив!

Информације на наwww.merakfest.com

Организатор концерта је Мерак фест, уз подршку Града Ниша.

Коментара: 0


#   Ниш   концерт   Мирослав Антић ОШ   Мерак фест   Manu Chao
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима