Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Лепа Лукић: Напеваћу се у Нишу, даћу све од срца да ме Ниш запамти!

rssBookmark and Share

Ниш 04.09.2023. Виолета Милићевић Нишке вести

Позната српска певачица Лепа Лукић одржаће солистички концерт у Нишу 12. септембра на Летној позорници у Тврђави. Она је уочи концерта рекла да припрема велико изненађење за Нишлије и поручила да ће „дати све од срца да је запамти Ниш“. Концерт који носи назив “С љубављу Нишлијама” почиње у 20 сати, пишу Нишке вести.

Фото: В. Милићевић
Фото: В. Милићевић

Лепава Мушовић, познатија под именом Лепа Лукић, активна је и са 83 године на музичкој сцени готово шест деценија. У Нишу је наступала још на почетку своје каријере, где је отпевала тек неколико песама, јер је на том концерту учествовало више музичара.

Сада најављује да ће певати више од два сата, иако су организатори педвидели да пева само сат и по.

„Напеваћу се у Нишу. Ставили су сат и по да певам, ја мислим да је то јако мало, певаћу преко два сата, обећавам. Даћу све од срца да ме запамти Ниш, имам велико изненађење да им нешто поклоним. Много ми значи што ме моја публика подржава и бодри оволико година, то ми је важније него да сам направила сто хитова“, поручила је Лепа Лукић .

Рекла је да ће певати докле год може. Велика јој је жеља да пева у Нишу. На сцени са њом ће бити и њене колеге, казала је Лепа, али није желела да открива имена гостију.

Лепа Лукић је навела да се њеној 56-годишњој каријери не назире крај, али  солистичких концерата више неће бити.

Организатор концерта је Нишки културни центар, а покровитељ Град Ниш. Карте по цени од 500 динара могу се купити у Књижари Нишког културног центра и у Индиго књижари.


#   Ниш   Нишки културни центар   народна музика   Лепа Лукић
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима