Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Милош Бојанић и Боки 13 напуштају Двор !

rssBookmark and Share

24.02.2011. Autor: Stefan Radović

Двор ће трајати недељу дана дуже него што је планирано, али без Милоша Бојанића који у среду напушта реалитy због наступа у Швајцарској сазнаје Агенција ЈузнаСрбија од добро обавештеног извора из продукције.

Милош Бојанић и Боки 13 напуштају Двор !

Сви они који воле и прате реалитy схоw Двор обрадоваће се информацији коју екxлузивно сазнајемо да су продукција и телевизија Пинк одлучили да продуже схоw до 11. марта.

Иако је било најављено да ће се финале догодити 4. марта, због изетно велике гледаности, реалитy ће се продужити за недељу дана а како открива нш добро обавештени извор у среду увече, 23. фебруара, Двор ће напустити Милош Бојанић који има заказан наступ у Швајцарској, што нам је у телефонском разговору потврдила и његова супруга Бранка.

Како сазнајемо Бојан Јовановски познатији као Боки 13 ће у четвртак 24.Фебруара напустити ријалити програм „Двор“ због заказаног наступа у дискотеци ''Спарк'' у Нишу.

У поменутој дисотеци нашем порталу је потврдјено да Боки са својим бендом има заказан наступ за четвртак 24.Фебруар,Бокију 13 је иначе ово прво појављивање у Нишу а како нам је речено карте за његов наступ су распродате што довољно говори о томе колико га Нишлије и Јужњаци воле.

У продукцији нису желели да кажу да ли ће се Боки вратити на Двор или не,погледајте ВИДЕО :


#   Милош Бојанић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима