Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Miloš Bojanić i Boki 13 napuštaju Dvor !

rssBookmark and Share

24.02.2011. Autor: Stefan Radović

Dvor će trajati nedelju dana duže nego što je planirano, ali bez Miloša Bojanića koji u sredu napušta reality zbog nastupa u Švajcarskoj saznaje Agencija JuznaSrbija od dobro obaveštenog izvora iz produkcije.

Miloš Bojanić i Boki 13 napuštaju Dvor !

Svi oni koji vole i prate reality show Dvor obradovaće se informaciji koju ekxluzivno saznajemo da su produkcija i televizija Pink odlučili da produže show do 11. marta.

Iako je bilo najavljeno da će se finale dogoditi 4. marta, zbog izetno velike gledanosti, reality će se produžiti za nedelju dana a kako otkriva nš dobro obavešteni izvor u sredu uveče, 23. februara, Dvor će napustiti Miloš Bojanić koji ima zakazan nastup u Švajcarskoj, što nam je u telefonskom razgovoru potvrdila i njegova supruga Branka.

Kako saznajemo Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13 će u četvrtak 24.Februara napustiti rijaliti program „Dvor“ zbog zakazanog nastupa u diskoteci ''Spark'' u Nišu.

U pomenutoj disoteci našem portalu je potvrdjeno da Boki sa svojim bendom ima zakazan nastup za četvrtak 24.Februar,Bokiju 13 je inače ovo prvo pojavljivanje u Nišu a kako nam je rečeno karte za njegov nastup su rasprodate što dovoljno govori o tome koliko ga Nišlije i Južnjaci vole.

U produkciji nisu želeli da kažu da li će se Boki vratiti na Dvor ili ne,pogledajte VIDEO :


#   Miloš Bojanić
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima