Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Почело "Лесковачко лето", манифестација која означава почетак лета

rssBookmark and Share

Лесковац 18.06.2022. Јужна Србија Инфо

Синоћ је отворен Лесковачки летњи фестивал, манифестација са дугом традицијом, којом се обележава почетак лета.

Почело "Лесковачко лето", манифестација која означава почетак лета

Овогодишњи фестивал отворила је Јелена Станковић, члан градског већа града Лесковца, која је поздравила све у име градоначеника Лесковца др сци. мед. Горана Цветановића отворила чувено Лесковачко лето.

„ Лесковачки летњи фестивал је манифестација са дугом традицијом, којом се, на један веома леп начин обележава почетак лета и, оно што школарце највише радује, почетак распуста. По већ устаљеној традицији овај Лесковачки фестивал пратиће квалитетан и богат културно-забавни програм којим ће се притом и освежити вреле летње вечери које су пред нама.

Овогодишњи фестивал биће испуњен програмима за децу, забавним и спортским манифестацијама, културним догађајима, концертима, а све у знаку озбиљних настојања да се памте до наредног лета.“

Окупљене грађане поздравио је и директор Туристичке организације Лесковац, Небојша Коцић.

"Неизмерне речи захвалности дугујемо граду Лесковцу, свим институцијама културе у граду које су нам помогле у реализацији манифестације, медијским покровитељима, а посебну захвалност дугујемо учесницима у програмима Лесковачких летњих фестивала који су се одазвали нашем позиву и обогатили и ово лето. На крају, дозволите ми да пожелим свима присутним добро здравље и леп провод. Захваљујем вам се што сте вечарас са нама и што ћете нас верно пратити и у наредним данима," - и додао да ће по први пут на овој манифестацији наступити Катарина Живковић.


#   Лесковац   музика   забава   трубачи   народна музика   Небојша Коцић   Лесковачко лето фестивал   забавна музика
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима