Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Počelo "Leskovačko leto", manifestacija koja označava početak leta

rssBookmark and Share

Leskovac 18.06.2022. Južna Srbija Info

Sinoć je otvoren Leskovački letnji festival, manifestacija sa dugom tradicijom, kojom se obeležava početak leta.

Počelo "Leskovačko leto", manifestacija koja označava početak leta

Ovogodišnji festival otvorila je Jelena Stanković, član gradskog veća grada Leskovca, koja je pozdravila sve u ime gradonačenika Leskovca dr sci. med. Gorana Cvetanovića otvorila čuveno Leskovačko leto.

„ Leskovački letnji festival je manifestacija sa dugom tradicijom, kojom se, na jedan veoma lep način obeležava početak leta i, ono što školarce najviše raduje, početak raspusta. Po već ustaljenoj tradiciji ovaj Leskovački festival pratiće kvalitetan i bogat kulturno-zabavni program kojim će se pritom i osvežiti vrele letnje večeri koje su pred nama.

Ovogodišnji festival biće ispunjen programima za decu, zabavnim i sportskim manifestacijama, kulturnim događajima, koncertima, a sve u znaku ozbiljnih nastojanja da se pamte do narednog leta.“

Okupljene građane pozdravio je i direktor Turističke organizacije Leskovac, Nebojša Kocić.

"Neizmerne reči zahvalnosti dugujemo gradu Leskovcu, svim institucijama kulture u gradu koje su nam pomogle u realizaciji manifestacije, medijskim pokroviteljima, a posebnu zahvalnost dugujemo učesnicima u programima Leskovačkih letnjih festivala koji su se odazvali našem pozivu i obogatili i ovo leto. Na kraju, dozvolite mi da poželim svima prisutnim dobro zdravlje i lep provod. Zahvaljujem vam se što ste večaras sa nama i što ćete nas verno pratiti i u narednim danima," - i dodao da će po prvi put na ovoj manifestaciji nastupiti Katarina Živković.

Komentara: 0


#   Leskovac   muzika   zabava   trubači   narodna muzika   Leskovačko leto festival   zabavna muzika
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima