Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"Повраћај из Хаг" Драгана Боже Марјановића

rssBookmark and Share

Прокупље 08.02.2018. Јужна Србија Инфо

Прокупачки Дом културе позива све заинтересоване да у четвртак 8. фебруара у 19 часова и 30 минута дођу у позориште и погледају урнебесну комедију „Повраћај из Хаг“, коју изводи глумац Народног позоришта из Врања Драган Божа Марјановић.

"Повраћај из Хаг" Драгана Боже Марјановића

Ова монодрама је написана на локалном архаичном врањанском говору, а лик Рокија у представи тумачи глумац Марјановић, који је публици широм земље познат и по представама „Ја Алекса“, „Сам против НАТО-а“ и многим другим.

За „Повраћај из Хаг“, који ће Прокупчани гледати у четвртак, Марјановић је урадио режију, сценографију и изабрао музику. Текст је написао Бранислав Марковић.

Уз ову урнебесну комедију, како кажу организатори насмејаћете се до суза, јер она говори о ситном лопову и шверцеру, кога је живот стално бацао ка затворској ћелији. Лик Рокија, кога тумачи Марјановић се исповеда пред публиком, која му је дошла у посету у затвор и тада почиње читав заплет.

Да не бисте остали без карте, јер за представу „Повраћај из Хаг“ влада велико интересовање, потребно је да је резервишете на број телефона 027/324-370. Цена карте је 300 динара.


#   Прокупље   Позориште Бора Станковић   комедија   Дом културе Прокупље   Драган Божа Марјановић   Повраћај из Хаг представа
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима