Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Фестивал комедије „Испад фест“ по други пут у Прокупљу, Никола Ђуричко, Милан Васић. Мина Лазаревић...

rssBookmark and Share

Прокупље 23.10.2023. Јужна Србија Инфо

Позоришни фестивал „Испад фест“, који је прошле године у нашем граду одржан по први пут, и ове године ће бити организован у Дому културе од 28. новембра до 2. децембра.

Фестивал комедије „Испад фест“ по други пут у Прокупљу, Никола Ђуричко, Милан Васић. Мина Лазаревић...

Фестивал се организује у извршној продукцији Центра за интерактивну уметност ИСПАД из Београда, а уз подршку Града Прокупља, Министарства културе Републике Србије, Дома Културе у Прокупљу и топличких привредника. Наш град ће у тих пет дана угостити бројне глумачке легенде. Ту су Никола Ђуричко, Љубомир Бандовић, Мина Лазаревић, Милан Васић, Милан Калинић, Предраг Смиљковић, Снежана Савић и други.

Фестивал 28. новембра отвара „Showbiz – stand ap“ Никола Ђуричко, сутрадан 29. новембра нас очекује представа „Чекајући доктора“ Народног позоришта у Лесковцу која је недавно на завршеном фестивалу у Македонији проглашена за најбољу комедију са Предрагом Смиљковићем, 30. новембра „Чорба од канаринца“ Звездара театра са Љубомиром Бандовићем и Мином Лазаревић, 1. децембра „Школа за љубавнике“ Славија театра са добро познатим Миланом Калинићем и Миланом Васићем, док фестивал 2. децембра затвара представа „Удај се мушки“ Испад театра у којој поред Снежане Савић играју Стефан Урош Тешић и Прокупчанин Предраг Котур, домаћини фестивала.

-Комплета улазница неће бити, продаваће се само појединачне карте и то по цени од 500,00 динара. Продаја би требало да почне у уторак 24. октобра 2023. године. Билетарница ради сваког радног дана од 07:30 до 14:30 часова, а број телефона за информације је 027/321-002. Све представе почињу у 19 часова, истакли су у Дому културе.


#   Прокупље   комедија   Дом културе Прокупље   Испад фест Прокупље
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима