Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Festival komedije „Ispad fest“ po drugi put u Prokuplju, Nikola Đuričko, Milan Vasić. Mina Lazarević...

rssBookmark and Share

Prokuplje 23.10.2023. Južna Srbija Info

Pozorišni festival „Ispad fest“, koji je prošle godine u našem gradu održan po prvi put, i ove godine će biti organizovan u Domu kulture od 28. novembra do 2. decembra.

Festival komedije „Ispad fest“ po drugi put u Prokuplju, Nikola Đuričko, Milan Vasić. Mina Lazarević...

Festival se organizuje u izvršnoj produkciji Centra za interaktivnu umetnost ISPAD iz Beograda, a uz podršku Grada Prokuplja, Ministarstva kulture Republike Srbije, Doma Kulture u Prokuplju i topličkih privrednika. Naš grad će u tih pet dana ugostiti brojne glumačke legende. Tu su Nikola Đuričko, Ljubomir Bandović, Mina Lazarević, Milan Vasić, Milan Kalinić, Predrag Smiljković, Snežana Savić i drugi.

Festival 28. novembra otvara „Showbiz – stand ap“ Nikola Đuričko, sutradan 29. novembra nas očekuje predstava „Čekajući doktora“ Narodnog pozorišta u Leskovcu koja je nedavno na završenom festivalu u Makedoniji proglašena za najbolju komediju sa Predragom Smiljkovićem, 30. novembra „Čorba od kanarinca“ Zvezdara teatra sa Ljubomirom Bandovićem i Minom Lazarević, 1. decembra „Škola za ljubavnike“ Slavija teatra sa dobro poznatim Milanom Kalinićem i Milanom Vasićem, dok festival 2. decembra zatvara predstava „Udaj se muški“ Ispad teatra u kojoj pored Snežane Savić igraju Stefan Uroš Tešić i Prokupčanin Predrag Kotur, domaćini festivala.

-Kompleta ulaznica neće biti, prodavaće se samo pojedinačne karte i to po ceni od 500,00 dinara. Prodaja bi trebalo da počne u utorak 24. oktobra 2023. godine. Biletarnica radi svakog radnog dana od 07:30 do 14:30 časova, a broj telefona za informacije je 027/321-002. Sve predstave počinju u 19 časova, istakli su u Domu kulture.


#   Prokuplje   komedija   Dom kulture Prokuplje   Ispad fest Prokuplje
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima