Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пут до Зајечарске гитаријаде води преко Врања, пријављивање до 15. маја

rssBookmark and Share

Врање 27.03.2017. headliner.rs

Врање ће се ове године наћи на списку градова организатора мини гитаријада, које ће бити квалификационе манифестације бендовима за овогодишњу 51. Зајечарску гитаријаду.

Фото:  pixabay.com
Фото: pixabay.com

Са организаторима најстарије рок манифестације на Балкану је потписан протокол о сарадњи, а почетком наредне недеље би требало да буде формиран и званичан организациони одбор манифестације у Врању.

Мини гитаријада, у организацији Туристичке огтанизације града Врања, биће одржана на Спортском центру, а планирано је да траје два дана.

Предвиђено је да на тој локацији буде и камп у којем ће бити смештени гости из других градова, као што то практикују други летњи фестивали.

Неафирмисани бендови из региона и шире, могу да се  пријаве за учешће на мини гитаријади слањем кратке биографије и неколико видео снимака на minigitarijadavranje@gmail.com до 15. маја..

Свим учесницима биће обезбеђени трошкови пута, освежење и смештај.

Тачан датум одржавања Мини гитаријаде и други детаљи биће утврђени након формирања организационог одбора.

У међувремену, промотер Мини гитаријаде Врање Далибор Стаменковић упутио је позив свим неафирмисаном рок бендовима са југа Србије да се пријаве за учешће и победом обезбеде одлазак на Зајечарску гитаријаду.

А сви који желе да из прве руке доживи праву атмосферу летњег рок фестивала могу да се пријаве за волонтирање на истоимени мејл.

Коментара: 0


#   Врање   рок музика   Зајечар   видео снимак   Летњи фестивал   Гитаријада   Из прве руке   ОК бенд
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима