Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Put do Zaječarske gitarijade vodi preko Vranja, prijavljivanje do 15. maja

rssBookmark and Share

Vranje 27.03.2017. headliner.rs

Vranje će se ove godine naći na spisku gradova organizatora mini gitarijada, koje će biti kvalifikacione manifestacije bendovima za ovogodišnju 51. Zaječarsku gitarijadu.

Foto:  pixabay.com
Foto: pixabay.com

Sa organizatorima najstarije rok manifestacije na Balkanu je potpisan protokol o saradnji, a početkom naredne nedelje bi trebalo da bude formiran i zvaničan organizacioni odbor manifestacije u Vranju.

Mini gitarijada, u organizaciji Turističke ogtanizacije grada Vranja, biće održana na Sportskom centru, a planirano je da traje dva dana.

Predviđeno je da na toj lokaciji bude i kamp u kojem će biti smešteni gosti iz drugih gradova, kao što to praktikuju drugi letnji festivali.

Neafirmisani bendovi iz regiona i šire, mogu da se  prijave za učešće na mini gitarijadi slanjem kratke biografije i nekoliko video snimaka na minigitarijadavranje@gmail.com do 15. maja..

Svim učesnicima biće obezbeđeni troškovi puta, osveženje i smeštaj.

Tačan datum održavanja Mini gitarijade i drugi detalji biće utvrđeni nakon formiranja organizacionog odbora.

U međuvremenu, promoter Mini gitarijade Vranje Dalibor Stamenković uputio je poziv svim neafirmisanom rok bendovima sa juga Srbije da se prijave za učešće i pobedom obezbede odlazak na Zaječarsku gitarijadu.

A svi koji žele da iz prve ruke doživi pravu atmosferu letnjeg rok festivala mogu da se prijave za volontiranje na istoimeni mejl.

Komentara: 0


#   Vranje   rok muzika   Zaječar   video snimak   Letnji festival   Gitarijada   Iz prve ruke   OK bend
@


 


[ Dodaj komentar ]