Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Зоне се враћа у Ниш 25. јануара

rssBookmark and Share

13.01.2017. Јужна Србија Инфо

Најгледанији српски филм свих времена добио је наставак. Премијера дуго ишчекиваног остварења “Зона Замфирова други део” заказана је за 25. јануар у 20 часова у биоскопу Вилин Град. Улазнице су у продаји и могу се купити на благајни биоскопа.

Зоне се враћа у Ниш 25. јануара

Лепу Зоне игра млада Бранкица Себастијановић, док је улога Манета припала Милану Васићу. Скоро 15 година након што је екранизована ова велика љубавна сага, сценаристи Ивана и Мирослав Митић написали су причу о томе шта се догодило у браку чувеног пара две године након венчања, а режија је поверена Југу Радивојевићу.

Живот је бајка! Љубав између Зоне Замфирове, чорбаџијске ћерке, и кујунџије Манета, после низа перипетија, победила је класне разлике, дотад непремостиве у патријархалном Нишу. А после свадбе – стишаше се оговарања, а Зона и Мане уживају у свом браку испуњеном љубављу и страшћу. 

Али... Чаршија, увек спремна да помогне да се све закомпликује, не скида очи са Зоне, лепше и срећније него икада, и Манета, који ужива у чарима брака са вољеном женом истовремено својим талентом и радом од кујунџије постајући све бољи и цењенији јувелир. Љубомора и завист, подгрејане чаршијским оговарањима, стављају на искушење Зонин и Манетов дотад савршен брак.

Као у бајци, протагонисти се суочавају са низом препрека које морају да савладају и антагонистима које морају да победе да би остварили своје емоционалне и материјалне циљеве, а они се час допуњују, час сукобљавају, доводећи наше јунаке у низ драматичних ситуација са неизвесним расплетом. А кад се нешто закувава, свака искра доприноси кључању, а у чаршији има много ликова који потпирују или смирују ватру или, просто, на свој начин, попут „мирођије,“ зачине оно што ће се закувати.

Након премијерне пројекције, филм ће бити на редовном биоскопском репертоару. 
 

Коментара: 0


#   биоскоп   филм   Вилин Град   Зона Замфирова   Бранкица Себастијановић   Милан Васић
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима