Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

И ове недеље бесплатни прегледи у КЦ Ниш: Очне болести и превентива

rssBookmark and Share

Ниш 02.11.2019. Јужна Србија Инфо

Министарство здравља Републике Србије у сарадњи са здравственим установама широм Србије, а у циљу ране дијагностике и промоције превенције, овог месеца наставља акцију бесплатних превентивних прегледа.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

У недељу 3. новембра, од 8 до 16 часова, сви заинтересовани грађани, укључујући и оне који из било ког разлога немају здравствено осигурање, моћи ће да у амбулантама нишког Клиничког центра, обаве бесплатне превентивне здравствене прегледе.

Овог месеца, како је одређено планом Министарства здравља Републике Србије, у специјалистичким амбулантама Клинике за очне болести нишког Клиничког центра, које се налазе у приземљу некадашње зграде хируршких клиника, специјалисти офталмологије обављаће превентивне прегледе органа вида.

На спрату изнад, у специјалистичким амбулантама неурологије, биће организовани и општи неуролошки прегледи, а сем тога, сви заинтересовани пацијенти, моћи ће да провере и висину крвног притиска и добију потребне савете медицинског особља.

Након превентивног прегледа, сваки пацијент добиће извештај о здравственом стању, а они код којих резултати одступају од нормалних вредности, биће упућени на даље дијагностичке процедуре и лечење

Коментара: 0


#   Ниш   Клинички центар Ниш   бесплатно   Очна клиника   здравствени преглед
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима