Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Радионица за чланове МС Удружења Јабланичког округа

rssBookmark and Share

Лесковац 12.11.2018. Јужна Србија Инфо

У Власотинцу је крајем прошле недеље МС Удружење Јабланичког округа одржало интеградитну арт-терапијску радионицу.

Радионица за чланове МС Удружења Јабланичког округа

"Град Лесковац подржава рад МС Удружења Јабланичког округа, јер је руководство града врло сензибилисано за унапређење положаја особа са инвалидитетом,сто се може видети из тога да одлуком о буџету града, град редовно опредељује средства на име дотације удружењима грађана на територији града. А посебно опредељује средства на име дотације удружења особа са инвалидитетом, у делу буџета који се односи на социјалну заштиту у оквиру програмске активности - подршка особама са инвалидитетом", истакла је др Ана Стoјковић, која се обратила испред локалне самоуправе.

Председник МС Удружења јабланичког округа Предраг Јовановић, председник МС Удружења "Мала Бачка" из Бачке Тополе и Милкица Вулетић, председник центра за афирмацију Дар арт били су присутни догађају и сарађивали са пројектом, заједно са особама оболелим од МС-а. Ручни радови који произилазе из ове радионице држе пажњу посматрача, а овај пројекат трајаће 7 дана.

Коментара: 0


#   Лесковац   Власотинце   Јабланички округ   психијатрија   психологија   радионице   особа са инвалидитетом   МС Болест   Удружење МС
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима