Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Лесковац добио хипербаричну комору

rssBookmark and Share

Лесковац 14.12.2018. Јужна Србија Инфо

Лесковац је од јуче, једини центар на југу Србије у којем ће пацијенти са различитим компликацијама и проблемима моћи да се лече кисеоником. Отварању је присуствовао градоначелник Лесковца, др Горан Цветановић, као и многи доктори и грађани.

Лесковац добио хипербаричну комору

Томислав Петровић, власник ове клинике „Герако", је приликом отварања реко: „Идеја о отварању хипербаричне коморе у нашем граду рођена је пре неколико година. Жеља је била да нашим суграђанима, Лесковчанима, пружимо приступ овој јединственој и врло ефикасној методи и да наш град буде један од ретких који ће свим заинтересованима пружити могућност коришћења савремене медицине".

Захвалио је градоначелнику Лесковца др Горану Цветановићу и Општој болници Лесковац уз чију помоћ је ова идеја реализована.

Присутнима се обратио и градоначелник Лесковца, који је том приликом рекао:„Отварањем клинике „Герако“ направили смо још један корак ка будућности, ка савременим методама лечења. Лесковац ће надалеко постати чувен и по методи хипербаричне оксигенације, с обзиром на то да се ова метода у вишемесној комори спроводи само у Београду и Врњачкој Бањи", нагласио је градоначелник Лесковца др Горан Цветановић.

Поред лечења у хипербаричној комори, у клинци „Герако“ биће пружене услуге из педијатрије и хирургије.

Коментара: 0


#   Лесковац   Горан Цветановић   Општа болница Лесковац   Герако клиника   хипербарична комора
@CvetanovicG @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима