Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Преминуло још 10 људи, у Нишу троје - новозаражених 392, од којих три детета

rssBookmark and Share

Ниш 17.07.2020. Јужна Србија Инфо

Према најновијим информацијама, коронавирус је у Србији потврђен код још 392 особе, а од последица заразе преминуло је још 10 људи. У Covid објектима Клиничког Центра Ниш, хоспитализовано је укупно 342 пацијената. Код 110 пацијената, од којих и 3 детета која су у стабилном стању, је потврђено присуство вируса Covid-19.

Преминуло још 10 људи, у Нишу троје - новозаражених 392, од којих три детета

Од укупног броја хоспитализованих, потврђених пацијената, 13 је прикључено на апарате за вештачку вентилацију и налазе се у јако тешком општем стању.

Сви пацијенти су под 24 - часовним надзором и детаљним мониторингом животних функција од стране лекара и медицинског особља нишког Kлиничког центра.

Њихов клинички статус се процењује из минута у минут, а терапијске мере предузимају у односу на терапијски одговор.

Нажалост, упркос свим напорима лекара нишког Kлиничког центра, 3 пацијенатa, са потврђеним вирусом Covid -19 је преминуло.

У ЗЦ Лековац у Covid болници, тренутно је хоспитализовано 145 пацијената. Код 24 пацијената је потврђено присуство вируса Covid -19.

У 4 Covid болнице у ЗЦ Врање, укупано је хоспитализовано 185 пацијената. Код 91 пацијената је потврђено присуство вируса.

Међу хоспитализованим пацијентима, нема деце заражене вирусом Covid -19.

У ЗЦ Сурдулица, у Covid болници тренутно су хоспитализована 51 пацијената. Код 45 пацијента је потврђено присуство вируса Covid -19.

Коментара: 0


#   Ниш   Клинички центар Ниш   Министарство здравља   Коронавирус
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима