Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Gradonačelnik Cvetanović predstavio planove za 2017.

rssBookmark and Share

Leskovac 20.01.2017.

„Svesni smo da građani Leskovca očekuju dosta od nas. To je potpuno opravdamo s obzirom na rezultat koji smo ostvarili na poslednjim izborima i na poverenje koje su nam ukazali“, rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović na konferenciji za novinare na kojoj je govorio o planovima za 2017. godinu.

Gradonačelnik Cvetanović predstavio planove za 2017.

On je dodao da je cilj lokalne samouprave da izađe u susret potrebama mladih, penzionera, poljoprivrednika, privrednika, intelektualaca i svih drugih ljudi.

„U 2017. godini nastojaćemo da dodatno poboljšamo privrednu klimu u našem gradu i otvorimo nova radna mesta, jer je to prioritet svih prioriteta. Još važnije je da u ovoj godini postoji mogućnost za dovođenje novog investitora koji bi trebalo da otvori veći broj radnih mesta u Leskovcu - rekao je Cvetanović.

Kada je reč o konkretnim projektima gradonačelnik je naveo završetak fabrike „Džinsi“, početak izgradnje objekta nemačkog lanca supermarketa „Lidl“, izgradnja savremenog šoping centra u samom Leskovcu, kao i početak izgradnje gradskog trga.

Na samom kraju konferencije gradonačelnik je pozvao sve građane Leskovca da budu saveznici u zajedničkom projektu koji se zove „bolja budućnost Leskovčana“, jer samo na taj način, kako je rekao, Leskovac može biti grad koji svakom pruža šansu i otvara vrata ka ličnom i profesionalnom uspehu.


#   Leskovac   Goran Cvetanović   radna mesta   lokalna samouprava
@CvetanovicG @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima