Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Vlasotince: Gimnazijalka Jovana Ignjatović prvakinja Evrope

rssBookmark and Share

Vlasotince 05.09.2015. Leskovac.RS

U španskom gradu San Sebastijanu krajem avgusta održano je Evropsko prvenstvo u kik-boksu  za juniore i kadete  na kojem je reprezentacija Srbije osvojila 13 medalja, a u ukupnom plasmanu zauzela 4. mesto.

Vlasotince: Gimnazijalka Jovana Ignjatović prvakinja Evrope

Vlasotinčane je posebno obradovao uspeh Jovane Ignjatović, učenice Gimnazije „Stevan Jakovljević“, koja je osvojila zlatnu medalju u kategoriji do 65 kg u disciplini lov kick. Ona je u finalu ubedljivo pobedila svoju vršnjakinju iz Rusije sa čak 3:0.  

Vlasotinačka maturantkinja iza sebe ima osvojena prvenstva Srbije, Balkana, Evrope i sveta, a  samo ove godine u svoju kolekciju uvrstila je 10 medalja.

- Evropskom prvenstvu prethodile su naporne pripreme na Kopaoniku, gde smo na najboljim terenima Srbije 12 dana imali po dva treniga dnevno. Ovu medalju doživljavam kao priznanje za mukotrpni rad. Ovom prilikom bih htela posebno da zahvalim svom odeljenju 4/3, jer oni su moja najvernija publika, koja ne može uživo da prati moje mečeve u inostranstvu, ali su zato putem društvenih mreža sa mnom gotovo svakog trenutka – izjavila je Jovana Ignjatović.

Saša Z. Stanković, profesor


#   Vlasotince   Jovana Ignjatović   kik boks
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima