Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Прпа, БАТО: Градоначелник Врања бежао од новинара

rssBookmark and Share

Врање 16.02.2014. Курир

- Немојте га тражити, јер га сигурно нећете наћи! Цео дан једва проговара са запосленима. Кад је видео да сте објавили текст о његовој љубавници и ванбрачном детету, буквално му није било добро. Сад се крије од новинара.

Прпа, БАТО: Градоначелник Врања бежао од новинара

Ово је службеница Скупштине града Врања рекла новинару кад је тражио да се види с градоначелником Зораном Антићем (СПС). Како кажу, читаво Врање је јуче брујало о томе како је Антић своју љубавницу Мирјану С. пре три године оставио трудну и како није желео да призна дете.

Породична ствар

Видосава Стојановић, шеф кабинета градоначелника Врања Зорана Антића, каже да је упозната с целом ситуацијом, али да не жели да коментарише јер је то његова породична ствар.

- То је породична ствар, а његова породица је неколико година под сталним притиском и стресом. Нема шта ту да се каже, то су приватне ствари - каже Видосава.

Како сазнајемо, Антић за све ово време сина ког је добио с Мирјаном није ниједном видео, и то је оно што Мирјану још увек боли.

- Дете уопште не жели да види, а и с Мирјаном је врло ретко у контакту. Некад јој одговори кратко на поруку, али ретко кад. Прича се да ју је јуче звао јер је полудео кад је видео да је изашао текст у Куриру, помислио је да је све то она урадила - каже добро обавештени извор Курира близак Мирјани.

Њен адвокат Јован Алексић каже да су они покренули још један поступак против Антића због тога што није желео да виђа дете.

- Поднели смо тужбу за уређење начина одржавања личних односа и донета је првостепена пресуда којом је суд уредио начин виђања малолетног детета и туженог Антића. Сад ће вероватно уследити жалба, па ћемо даље видети шта ће другостепени суд уради по тој жалби - каже Алексић.

Антићево масло

Зоран Антић ни јуче није одговарао на наше позиве. Покушали смо и да ступимо контакт с Мирјаном С. како бисмо од ње чули целу причу, али она нам се није јављала.

- На послу је добила забрану да прича с новинарима. Све је то Антићево масло - каже наш извор.

Вицкасти Врањанци

ХИТ „ПЕСМА ЗА ТАТЕ“

Мештани Врања кажу да су сви упознати с његовом љубавном причом, али и многим другим прљавим стварима којим се он бавио.

- Ма он је овде познат ко „преварантић“. Круже и вицеви о њему, али и многе песме. Врло често се овде по кафанама наручује „Татина песма“ или „Песма за тате“ - каже један мештанин Врања.


#   Врање   градоначелник   Зоран Антић   скупштина   новинари
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима