Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

СДС за окупљање против некомпетентне власти

rssBookmark and Share

Алексинац 10.10.2015. СДС Алексинац

СДС у наредном периоду креће у стварање опозиционог блока, са странкама, покретима и појединцима, који деле исто мишљење у циљу промене актуелне власти.

СДС за окупљање против некомпетентне власти

ОО СДС у Алексинцу сматра, да је Србији потребна промена актуелне, некомпетентне власти, где СДС и њен лидер Борис Тадић има капацитет да буде центар уједињења истински опозиционо орјентисаних странака, покрета и појединаца. Србији је потребна снажнија опозиција, што би значило и повратак демократије у Србији. СДС у наредном периоду креће у стварање опозиционог блока, са странкама, покретима и појединцима, који деле исто мишљење у циљу промене актуелне власти.

У недељу 11.10.2015. год Социјалдемократска странка и Народни покрет Србија, у Нишу, потписаће Споразум о стратешкој сарадњи, што представља почетак стварања опозиционог блока, где СДС и њен лидер Борис Тадић представљају центар окупљања опозиције.

ОО СДС у Алексинцу позива све заинтересоване, а који су против лоше и некомпетентне власти, на окупљање у циљу промене актуелне власти, преноси портал Алексинац Нет.


#   Алексинац   Борис Тадић   СДС   НПС Народни покрет Србије   Социјалдемократска странка
@socdemstranka @


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима