Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Конкурс за продају станова на кредит по повољним условима у Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 02.06.2021. Јужна Србија Инфо

Градска стамбена агенција расписала је данас конкурс за продају 90 социјалних станова у улици Мајаковског, по цени од 830,5 евра по квадрату са урачунатим порезом на додату вредност.

Фото: Јужна Србија Инфо
Фото: Јужна Србија Инфо

Како је наведено у огласу, у три ламеле на поменутој локацији продаје се пет једнособних станова, 50 двособних, 24 двоипособна и 11 трособних станова.

Квадратура станова од 40 до 82 квадрата,а највише их је величине од 52 до 63 квадрата.За куповину стана могу да се пријаве грађани који дуже од једне године имају пребивалиште на подручју града Ниша и немају решено стамбено питање, односно немају кућу или стан у својини.

Продаја станова врши се на кредит под условима о кредитирању који важе за одређени тип кредита пословне банке или уплатом укупне вредности стана на рачун ЈП ''Градска стамбена агенција'' Ниш, по цени од 830,50 евра по м2 , у динарској противвредности по средњем курсу Народне банке Србије на дан плаћања. У цену је урачунат ПДВ. 

Право на куповину стана имаће грађани који испуњавају услове конкурса и имају највећи број бодова.

Комисија ће бодовати пристигле пријаве на основу стамбеног статуса, односно услова становања, броја чланова домаћинства,здравственог стања и евентуалне инвалидности подносиоца пријаве.

Рок за пријаву на конкурс је 30 дана.

Више на.

https://www.gu.ni.rs/2021/06/02/jp-gradska-stambena-agencija-konkurs-za-kupovinu-stanova-2021-godine/

 


#   Ниш   станови   социјално угрожени   кредити   продаја   Градска стамбена агенција   Улица Мајаковског
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима