Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"Ер Србија" из Ниша први пут лети до Београда и до још пет нових дестинација

rssBookmark and Share

Ниш 21.12.2021. РТС, Јужна Србија Инфо

"Ер Србија" од 4. јануара успоставља нове линије са аеродрома "Константин Велики" у Нишу.

"Ер Србија" из Ниша први пут лети до Београда и до још пет нових дестинација

Српска национална авио-компанија ће саобраћати на редовним линијама између Ниша и Београда, Истанбула, Франкфурта (Хан), Келна и Љубљане.

Поред тога, током летње сезоне обављаће се сезонски летови на линијама Ниш–Тиват и Ниш–Атина.

на лета. Авио-карте су у продаји.

Поред тога, током летње сезоне обављаће се сезонски летови на линијама Ниш–Тиват и Ниш–Атина, као и Краљево–Солун и Краљево–Тиват.

"Ер Србија" ће на новим линијама летети до 31. децембра 2023. године, на основу резултата тендера за обављање услуга ваздушног превоза на линијама од јавног интереса који је расписала Влада Републике Србије.

"Радује нас што проширујемо понуду из региона Јужне и Западне Србије и Шумадије. На тај начин ћемо нашим путницима значајно олакшати планирање путовања, али ћемо и допринети јачању комерцијалних и туристичких активности у тим деловима Србије", каже Јиржи Марек, директор за комерцијалу и стратегију "Ер Србије".

Истиче да се по први пут уводе летови између Ниша и Београда, што ће путницима из града на југу Србије омогућити да преко престонице, као чворишта, стигну и до других европских дестинација у мрежи "Ер Србије".

"Такође, веома нам је драго што Ниш повезујемо и са Келном, нашом новом, и петом по реду, дестинацијом у Немачкој", изјавио је Марек.


#   Ниш   Београд   Ер Србија   аеродром Константин Велики   Атина   келн
@airserbia @NisAirport @


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима