Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Отворен Контакт центар "Ер Србије" у Нишу, 60 нових агената запослено

rssBookmark and Share

Ниш 21.04.2023. Јужна Србија Инфо

Додатне целине Ер Србије у Нишу са укупно 60 нових запослених почеле су са радом. За само месец и по дана, национална авио-компанија спровела је конкурс, изабрала и обучила нове агенте Контакт центра у Нишу и они су званично почели са радом на ексклузивној локацији у центру града на Нишави.

Фото: Ер Србија
Фото: Ер Србија

Поред тога, десет нових ЦЛЦ агената из Ниша придружило се компанији Air Serbia Ground Services (ASGS, ћерци-фирми Ер Србије и убудуће ће пружати подршку у контроли земаљског опслуживања авиона.
 
На тај начин, национална авио-компанија је свој тим оснажила са 60 нових запослених из Ниша и околине, дајући допринос локалној заједници у којој већ дуги низ година успешно послује.
 
„Изузетно смо задовољни почетком рада наших нових капацитета у Нишу, од којих имамо велика очекивања. С друге стране, радује нас и што нашим пословним активностима директно доприносимо локалном економском развоју Ниша и околине," рекао је Бошко Рупић, директор за комерцијалу и стратегију Ер Србије. Он је додао да је српској националној авио-компанији у реализацији пројекта велику помоћ пружила нишка филијала Националне службе за запошљавање. „Захваљујући тој сарадњи, добили смо значајну логистичку и техничку подршку, као и просторију за обуке нових запослених Ер Србије из нишавског округа. Већина селектованих кандидата већ је обучена и почели су са радом. Тренутно посао обављају под супервизијом колега из београдског Контакт центра, а за неколико дана почеће да раде и самостално. У току су обуке за другу групу нових агената који ће се након положених тестова прикључити колегама. Очекујемо да ће свих 50 агената бити активно до краја априла,“ рекао је Рупић.
 
На конкурс за нове агенте Контакт центра Ер Србије, који је био отворен до 8. марта 2023. године, пријавило се око 400 кандидата из Ниша и околине. Током дана отворених врата, средином марта, тестирано је и селектовано 50 нових агената Контакт центра, који су потом прошли и двонедељну обуку. Изузетан одзив на конкурс и одговарајуће квалификације кандидата допринели су да Ер Србија уместо првобитно планираних 20, већ у првој фази запосли 50 нових агената свог Контакт центра у Нишу.

Више иформација на Medija centra Er Srbije

 


#   Ниш   Ер Србија   контакт центар
@airserbia @


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима