Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Град Ниш на пољопривредном сајму у Новом Саду

rssBookmark and Share

Ниш 15.05.2015. www.ni.rs, Јужна Србија Инфо

Управа за пољопривреду и развој села Града Ниша, у срадњи са Регионалном привредном комором и ове године представљени на сајму пољопривреде у Новом Саду.

Сајам пољопривреде, Фото: www.nis.rs
Сајам пољопривреде, Фото: www.nis.rs

На заједничком штанду, представљени су производи најрепрезентативнијих произвођача са територије града Ниша. На 82. Међународном пољопривредном сајму у Новом Саду који се одржава од 9. до 15. маја, окупило се рекордних 1.500 излагача из 60 земаља.

Ове године пријатељ сајма је Италија која представља најбоље компаније из области пољопривредне производње. Први пут на сајму наступа и једна од највећих компанија из области агробизниса у уједињеним Арапским Емиратима “Ал Дахра”.

“Ово је добар начин да се Град Ниш промовише и буде примећен од стране излагача и посетиоца, као добро место за улагање потенцијалним инвеститорима у пољопривреном бизнису. Пољопривредни сајам у Новом Саду је водећи сајам агробизниса на простору западног Балкана и југоисточне Европе. У седам сајамских дана сусрећу се и повезују произвођачи, трговци, стручњаци, политичари, пољопривредници, представници медија и посетиоци из свих делова друштвеног и пољопривредног сектора, рекао је ресорни већник Јован Стојковић”.

Коментара: 0


#   Ниш   Јован Стојковић   Управа за пољопривреду   Сајам пољопривреде
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима