Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Grad Niš na poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

rssBookmark and Share

Niš 15.05.2015. www.ni.rs, Južna Srbija Info

Uprava za poljoprivredu i razvoj sela Grada Niša, u sradnji sa Regionalnom privrednom komorom i ove godine predstavljeni na sajmu poljoprivrede u Novom Sadu.

Sajam poljoprivrede, Foto: www.nis.rs
Sajam poljoprivrede, Foto: www.nis.rs

Na zajedničkom štandu, predstavljeni su proizvodi najreprezentativnijih proizvođača sa teritorije grada Niša. Na 82. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu koji se održava od 9. do 15. maja, okupilo se rekordnih 1.500 izlagača iz 60 zemalja.

Ove godine prijatelj sajma je Italija koja predstavlja najbolje kompanije iz oblasti poljoprivredne proizvodnje. Prvi put na sajmu nastupa i jedna od najvećih kompanija iz oblasti agrobiznisa u ujedinjenim Arapskim Emiratima “Al Dahra”.

“Ovo je dobar način da se Grad Niš promoviše i bude primećen od strane izlagača i posetioca, kao dobro mesto za ulaganje potencijalnim investitorima u poljoprivrenom biznisu. Poljoprivredni sajam u Novom Sadu je vodeći sajam agrobiznisa na prostoru zapadnog Balkana i jugoistočne Evrope. U sedam sajamskih dana susreću se i povezuju proizvođači, trgovci, stručnjaci, političari, poljoprivrednici, predstavnici medija i posetioci iz svih delova društvenog i poljoprivrednog sektora, rekao je resorni većnik Jovan Stojković”.

Komentara: 0


#   Niš   Jovan Stojković   Uprava za poljoprivredu   Sajam poljoprivrede
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima