Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Куршумлија: Производња, дегустација, презентација и продаја ракија

rssBookmark and Share

Куршумлија 28.02.2022. Јужна Србија Инфо

У оквиру партнерског споразума о сарадњи на реализацији пројекта Практична школа агротуризма, између Регионалне развојне агенције Југ, Академије струковних студија “Јужна Србија“ и Општине Куршумлија у среду 2. марта 2022. са почетком у 10 часова у сали СО Куршумлија, одржава се обука на тему: Производња, дегустација, презентација и продаја ракија.

Куршумлија: Производња, дегустација, презентација и продаја ракија

Предавач је проф. др Драгана Станисављевић са одсека за пољопривредно прехрамбене студије, Академије струковних студија “Јужна Србија“.

Обука је намењена представницима јавног и пословног сектора, пољопривредним произвођачима, представницима туристичких организација, удружењима, угоститељским радницима и другим заинтересованим странама које се баве агротуризмом.

Циљ обуке је стварање услова за диверзификацију пољопривредне производње коришћењем властитих ресурса, ресурса у окружењу, као и пружање нових или побољшавање постојећих услуга у сектору руралног туризма. На крају обуке, полазници школе ће имати свеобухватнију и јаснију слику могућности за унапређење свог пословања. Укупно трајање школе, као и практичан и примењив начин обраде тема прилагођен је полазницима, њиховом знању, искуству, интересима и постојећим капацитетима. На крају радионице, учесницима ће бити додељени сертификати о учешћу.

Учешће на Практичној школи агротуризма је бесплатно и отворено за све заинтересоване особе које се већ баве или планирају своју каријеру у сектору агротуризма.


#   Куршумлија   производња   ракија   РРА ЈУГ   дегустација
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима