Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Kuršumlija: Proizvodnja, degustacija, prezentacija i prodaja rakija

rssBookmark and Share

Kuršumlija 28.02.2022. Južna Srbija Info

U okviru partnerskog sporazuma o saradnji na realizaciji projekta Praktična škola agroturizma, između Regionalne razvojne agencije Jug, Akademije strukovnih studija “Južna Srbija“ i Opštine Kuršumlija u sredu 2. marta 2022. sa početkom u 10 časova u sali SO Kuršumlija, održava se obuka na temu: Proizvodnja, degustacija, prezentacija i prodaja rakija.

Kuršumlija: Proizvodnja, degustacija, prezentacija i prodaja rakija

Predavač je prof. dr Dragana Stanisavljević sa odseka za poljoprivredno prehrambene studije, Akademije strukovnih studija “Južna Srbija“.

Obuka je namenjena predstavnicima javnog i poslovnog sektora, poljoprivrednim proizvođačima, predstavnicima turističkih organizacija, udruženjima, ugostiteljskim radnicima i drugim zainteresovanim stranama koje se bave agroturizmom.

Cilj obuke je stvaranje uslova za diverzifikaciju poljoprivredne proizvodnje korišćenjem vlastitih resursa, resursa u okruženju, kao i pružanje novih ili poboljšavanje postojećih usluga u sektoru ruralnog turizma. Na kraju obuke, polaznici škole će imati sveobuhvatniju i jasniju sliku mogućnosti za unapređenje svog poslovanja. Ukupno trajanje škole, kao i praktičan i primenjiv način obrade tema prilagođen je polaznicima, njihovom znanju, iskustvu, interesima i postojećim kapacitetima. Na kraju radionice, učesnicima će biti dodeljeni sertifikati o učešću.

Učešće na Praktičnoj školi agroturizma je besplatno i otvoreno za sve zainteresovane osobe koje se već bave ili planiraju svoju karijeru u sektoru agroturizma.

Komentara: 0


#   Kuršumlija   proizvodnja   rakija   RRA JUG   degustacija
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima