Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Посао за 400 најуспешнијих ученика средњих медицинских школа

rssBookmark and Share

Ниш 28.05.2019. Јужна Србија Инфо

Влада Републике Србије и Министарство здравља донели су одлуку о томе да запосле 400 најуспешнијих медицинских радника са средњом стручном спремом у здравственим установама у Нишу и широм Србије.

Посао за 400 најуспешнијих ученика средњих медицинских школа

У саопштењу се наводи да је планирано да се омогући радно ангажовање најуспешнијих ученика три профила средњих медицинских школа за занимања медицинска сестра-техничар, педијатријска сестра, гинеколошко-акушерска сестра.

Позив се односи искључиво на кандидате који су завршили средње медицинске школе у школским годинама 2014/2015, 2015/2016, 2016/2017, 2017/2018. године, а кандидати треба да се пријаве до 31. маја.

Приоритет при разговору имаће кандидати који су завршили школовање са најбољим успехом, а ради разматрања пријаве неопходно је да кандидат има доказ о положеном стручном испиту.

Кандидати који не успуњавају ове услове неће бити контактирани.

Пријаве могу поднети искључиво кандидати који су завршили државне средње медицинске школе на целој територији Србије и нису у радном односу у струци на неодређено време.

Пријава и позивање ће се обављати искључиво електронским путем, а образац пријаве се налази на сајту Министарства здравља.

Образац је потребно попунити потпуним и тачним подацима и послати на имејл адресу akicijazaposljavanja2019@zdravlje.gov.rs најкасније до петка, 31. маја.

Неблаговремено поднете пријаве, пријаве које не садрже све неопходне податке на обрасцу, као и пријаве кандидата који не испуњавају поменуте услове неће бити разматране.

Запошљавање ће бити обављено у складу са кадровским плановима здравствених установа и финансијским планом Републичког фонда за здравствено осигурање, додаје се у саопштењу.

Коментара: 0


#   Ниш   запошљавање   Клинички центар Ниш   Министартво здравља   медицинске сестре   медицинска сестра   1. мај
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима