Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"Свис ер" привремено враћа Ниш на мапу својих летова

rssBookmark and Share

Ниш 04.11.2020. Јужна Србија Инфо

У сталном настојању да позитивно одговори на потражњу за авио превозом упркос разним ограничењима путовања која су тренутно на снази, "Свис ер" привремено поново успоставља линију измедју Цириха и Ниша у периоду око Нове Године. Ови летови су првенствено намењени путницима који желе да посете пријатеље и рођаке током празника на крају године.

"Свис ер" привремено враћа Ниш на мапу својих летова

Летови за и из Ниша су планирани за суботу, 19. децембра, недељу 27. децембра 2020.  и суботу, 02. јануара 2021.године. Летове ће у име СВИС-а обављати Хелветиц Аирwаyс по уговору о закупу. Тип авиона који ће летети на овој линији је Ембраер Е190-Е2, са капацитетима од 110 путника.
Аеродроми Србије - директор сектора Аеродрома Константин Велики у Нишу Душан Кнежевицћ рекао је:

„Изузетно нам је задовољство што ће авио компанија СWИСС поново летети са Аеродрома Константин Велики у Нишу и то у овако тешким тренуцима за целокупну ваздухопловну индустрију.

Уверени смо да ће предстојећи летови бити добар показатељ нашим партнерима да могу увек рачунати на нас и надамо се да ће СWИСС већ од наредне летње сезоне размотрити могућност поновног увођења редовне авио линије на релацији Цирих – Ниш – Цирих.

Подсецћамо све путнике да поштују препоручене мере превенције у циљу спречавања ширења заразне болести КОВИД - 19, као и да се детаљно информишу пре пута код надлежних служби о начину и условима путовања у Швајцарску"

Препоручујемо свим заинтересованима да за више информација о реду летења и куповини авио карата посете сајт авио компаније www.сwисс.цом, , контактирају СВИС службу резервација  011/4300 160  или своју туристичку агенцију. 

Коментара: 0


#   Ниш   Швајцарска   аеродром Константин Велики   Свисер
@NisAirport @FlySWISS @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима