Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

"Svis er" privremeno vraća Niš na mapu svojih letova

rssBookmark and Share

Niš 04.11.2020. Južna Srbija Info

U stalnom nastojanju da pozitivno odgovori na potražnju za avio prevozom uprkos raznim ograničenjima putovanja koja su trenutno na snazi, "Svis er" privremeno ponovo uspostavlja liniju izmedju Ciriha i Niša u periodu oko Nove Godine. Ovi letovi su prvenstveno namenjeni putnicima koji žele da posete prijatelje i rođake tokom praznika na kraju godine.

"Svis er" privremeno vraća Niš na mapu svojih letova

Letovi za i iz Niša su planirani za subotu, 19. decembra, nedelju 27. decembra 2020.  i subotu, 02. januara 2021.godine. Letove će u ime SVIS-a obavljati Helvetic Airways po ugovoru o zakupu. Tip aviona koji će leteti na ovoj liniji je Embraer E190-E2, sa kapacitetima od 110 putnika.
Aerodromi Srbije - direktor sektora Aerodroma Konstantin Veliki u Nišu Dušan Kneževicć rekao je:

„Izuzetno nam je zadovoljstvo što će avio kompanija SWISS ponovo leteti sa Aerodroma Konstantin Veliki u Nišu i to u ovako teškim trenucima za celokupnu vazduhoplovnu industriju.

Uvereni smo da će predstojeći letovi biti dobar pokazatelj našim partnerima da mogu uvek računati na nas i nadamo se da će SWISS već od naredne letnje sezone razmotriti mogućnost ponovnog uvođenja redovne avio linije na relaciji Cirih – Niš – Cirih.

Podsecćamo sve putnike da poštuju preporučene mere prevencije u cilju sprečavanja širenja zarazne bolesti KOVID - 19, kao i da se detaljno informišu pre puta kod nadležnih službi o načinu i uslovima putovanja u Švajcarsku"

Preporučujemo svim zainteresovanima da za više informacija o redu letenja i kupovini avio karata posete sajt avio kompanije www.swiss.com, , kontaktiraju SVIS službu rezervacija  011/4300 160  ili svoju turističku agenciju. 

Komentara: 0


#   Niš   Švajcarska   aerodrom Konstantin Veliki   Sviser
@NisAirport @FlySWISS @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima