Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Човек и пас који су расплакали цео свет (ФОТО)

rssBookmark and Share

10.08.2012. Autor: S.Radović

Пре недељу дана,на фејсбук страници агенције за фотографисање венчања Стонехоусе Пхотограпхy из Висконсина објављена је фотографија Џона Енџера како у топлој води језера “Супериор” успављује свог пса Шепа.

Човек и пас који су расплакали цео свет (ФОТО)

Шеп има 19 година и болује од артритиса, а Џон је схватио да топла језерска вода помаже његовом псу да се опусти и заспи без болова. И тако сваки дан Џон носи Шепа у воду језера и држи га док овај спава пун поверења у свог најбољег пријатеља.

Џон је усвојио Шепа када је овај имао 8 месеци и од тада, скоро 20 година, њих двојица су нераздвојни. Мало пријатељства између људи трају толико дуго.

Жена која је направила фотографију, иначе дугогодишња Џонова пријатељица, Хана Стоунхаус Хадсон, рекла је за Хафингтон поуст, да је невероватно колико љубави има Џон за Шепа и колико поверења има Шеп у Џона када сваки дан опуштено заспи у води на његовим грудима.
Нико није позирао на овој слици, ова фотографија је ухваћени тренутак најискреније љубави између човека и пса – рекла је Хана у свом имејлу редакцији Хафингтона

Фотографија је на фејсбуку за недељу дана скупила преко 260.000 лајкова, а медији широм света су пренели ову причу уз фотографију.

Можда не би требало ово да напишем, јер не могу то сви разумети, али када сам видео фотографију Џона и Шепа расплакао сам се, све ми се вратило назад, мисли су ми се вратиле у ноћ када је умрла Теа. Чак сам сигуран да бих данас читав дан ишао улицом без неког циља погубљен у мислима о безусловној љубави, да Гангула после само пар секунди није дошао, ставио ми своју главџу у крило, погледао оним тужним погледао и рекао “У чему је проблем, зашто плачеш, то је живот, сад смо ту, уживај у томе, сви ћемо се ипак на крају поново видети”

Обично не пишем постове који преносе овакве вести, али овај пут сам то морао да урадим, заправо хтео сам само да вам пустим једну музичку композицију уз ове две слике безусловне љубави између пса и човека, које су помериле читав свет.


#   пси   фотографије
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима