Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Блог: Шумадијска брља

Bookmark and Share

Приштина 05.04.2015. Нишлија са Чегра

У окупираној Митровици 2009. на свечаном ручку, јер је проходао мали "напредко", професор Бачевић рече: ''Знате ли шта ми је пријатељ Тома рекао на мојој слави?
Жеља му је да буде председник Србије, само да пет минута Руси стигну у Србију пре Турака.''.

Фото б92 блог
Фото б92 блог

Уз одушевљење и осмех питасмо га ''Што, сметају ли му турске серије?''. ''Не, не зар не видите да Турска гради аутопут Тирана – Приштина – Мердаре, а касније, до Ниша. Зар не видите шта Даватоглу ради Тадићу и Изетбеговићу? Турцима је Балкан важнији, а присутнији су и од Американаца.''

Како је издаја и пљачка Србије Тадића и његових скаута била на врхунцу, помислих да је СНС последња линија одбране национално демократске опције. На жалост, СНС је на почетку личила на активнији ДСС, сада, на крају види се да је хиперактивни ЛДП. Тадић је имао изасланика у издаји, Борка Стефановића, Вучић је храбрији у издаји он у Бриселу преговара сам.

На Главном одбору радостан што је постао председник свих Срба, а тужан што оставља странку, Тома рече: ''Одлуке не могу да доносим, да саветујем да,  порасло дете, осамосталило се'', пусти сузу, а расплака и Вучића!

Данас цела Србија плаче што је мали напредко порастао у европског инклузивца, зависног од окупатора са запада. Парадирају по Београду ко да су га ослободили, а не бомбардовали Тони Блер и Алистер Кембл и док нас они саветују, браћа Рама нас вређају у рођеној кући. Томин политички син нас учи да се наша храброст и достојанство огледа у томе што увреде и понижења прихватамо радосно као Хрвати нацисте 1941.године. Учили су њега па сад он учи нас да морамо да изменимо свест код Срба. Смета им што су наши порази били и победе, јер смо слободољубив народ. Сада је победа рукољубље немилосрдне Ангеле и зликовца Тонија коме су народи колатерална штета. Како нико не сме да дигне глас против јуначког држања, прешло се у одбрану лика и дела господара Вучића. Полтрончићи из Ниша, верни и одани, како само они знају, предложише моје искључење због Твитер-а „Ко после Путина дочека Раму, тај за господара признаје Обаму и није чувар достојанства нације, већ премијер геј популације“.

Видевши још 2012.год., какви су преваранти ситног калибра и како отимају од Нишлија, било ми је драго што је та одлука у ствари потврда - да нисам ни ја за њих, а ни они за мене. Међутим, ово сада пишем јер се Тома спрема на пут код брата Путина, кога је издао, а уместо “ Томине љуте“, носи му „Томину брљу“, па ми је жао да се не обрука. Жао ми човека, није доносио одлуке, није давао савете, а дете му зависник кога је навукао Тони Блер. Шумадинац због бруке у селу ћутао је када је политички син вршљао по подруму, док он није у кући. Распродао је испод цене љуту, коју би руски радници на Јужном току добро платили. Сада од Генетски Модификоване Одабране комине и џибре (Зоране, Триванке, Динкића, Весића, Ђелића, Малог, Чадежа и Влаховића), прави брљу, мисли напиће се Руси, неће приметити фалсификат. Нада се да су Руси заборавили када су раније Комина Млађа и Коминица Зорана ослабили венац и хтели да им уместо домаће јаке увале шећерушу. Знамо и ми и Руси, да је Зорана ишла у Тирану на договор о завршетку турског пројекта Мердаре-Ниш. Запевао би Тома нас и Руса 300 милиона, да га у Москви, на аеродрому чека као амбасадор пријатељ Бачевић. Међутим, како је пријатељ председник, а у Србију могу да дођу сви, осим Руса и како су нам сада Арапи већа браћа од Руса, професор ће морати да тезгари у Кини. Жао ми што ће пред Путином грчити раменца ко Коштуница када је отишао без Тадића. Страх ме је да овакви млитави, плашљиви, превртљиви и брљави не досадимо браћи у Русији. Знао је Конузин да на оном Самиту издајника у Београду, није било Србина у сали. Знају и сада у Москви, да у Влади Србије нема Србина.  Знају и што Путин у Србији може осмехом, Обама не може ни „томахавком“ да освоји. На крају много више милијарди су потрошили да нас окупирају и растуре последњих 15 година, него за 78 дана бомбардовања. Драги Шумадинци, највећу одговорност за брљу међу шљивама сносите ви. Подржавао сам вас у борби да након  50 година владавине ''Црвених Црногораца'' у Србији (који нису смели ни да обиђу огњишта својих предака, али су смели да владају у Београду), на власт дође Србијанац. Човек који сме да нас погледа у очи и има презиме по родном селу, зажмури, врати нам мандат, иако му то нико није тражио и побеже ко Зоне побегуља. Рече нам Коштуница - Еулекс ће да нам отме Косово и Метохију  - и повуче се.  Други наш кандидат, уместо да искористи побуну сељака у Војводини, и да он на комбајну, Вучић на трактору, а полтрончићи на фрезама уђу у Београд, одлучи се за протесте са стиропором. И да као Ганди из Шумадије гладујући дочека да му Тадић добровољно преда власт. Обојица су, долазећи на власт, упропастили своје странке. Начела и идеје утопили су  у интересе смутљиваца оперисаних од патриотизма. Данас један дрема уз мачора у Белановици, други дрема уз казан у Бајчетини, док Генетски Модификовано Одабрани политиканти понижавају Србију. 

Браћо Шумадинци, молим вас, да поред преамбуле о Косову, у Устав Србије убацимо и преамбулу да у наредних 50 година, Шумадинац нема права да се кандидује за председника Србије, у име неке странке, већ као тврдоглави лењивац, испред Групе грађана.

Пробуде се Томиславе, проџарај казан, ми у Нишу већ смо се тровали од ''Зозоваче'', неће ваљда Србија од ''Томоваче''!

                                                                                                                      Бобан Раденковић
                                                                                                                      Нишлија са Чегра


#   СНС   Томислав Николић   Приштина   политика   Нишлија са Чегра   блог   Тони Блер   Бобан Раденковић
@sns_srbija @predsednikrs @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима