Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Све су жене курве

rssBookmark and Share

09.02.2013. Стефан Радовић, Новинар агенције ТАНЈУГ.

Руски песник, велики Јасењин је једном приликом изјавио "Све су жене курве, опрости мајко и ти си жена". Искрено се надам, у име свих жена, да не само да му није опростила, већ му је шамарчином избила најмање три разреда основне, као узор другим женама.

Све су жене курве

Једна од ствари коју мушкарци откривају таквим ставом, осим да су време када је бог делио памет провели на фудбалској утакмици, је да ту негде међу нама постоји једна која их је 'уништила', што је било довољно да од тада мрзе читав женски род.

Оно што је пак најжалосније у таквим мушким причама јесте чињеница да га је дотична 'уништила' само зато што га је ногирала и то након што је сазнала да се на дочеку Нове године жвалио са Јеленом, у стану његовог друга, која је онда слику на којој му седи у крилу ставила на профилну (јер је знала да он има цуру), то је затим видела њена најбоља пријатељица, а онда га је она, гле чуда, оставила.

Врхунац приче догодио се онда када је открио да је након неког извесног времена дотична одлучила кренути даље и дати прилику неком другом / бољем, јер како ли се само усудила.

Тада моментално бришете 'курвин' број из мобилног и зовете дрољу Јелену. Па се с правом можемо питати - где су нестали нормални примери? Они који жену третирају са поштовањем, јер их је једна и родила и одгајила. Одговор ћемо сазнати вероватно исто када и Борис Новковић открије ко му је узео Тамару. Постоје ли још уопште? И расправа би кренула у смеру: "Све су жене курве, јел тако мушке свиње?", Али када о оваквој теми пише жена, онда знате да ништа не може бити једноставно као што се чини. Шта ? Ја нисам жена, то реци својој кеви, а ми идемо даље...

Без обзира на смер у којем ће кренути ова расправа и даље остаје поражавајућа чињеница да се данас свашта назива курвама и осталим синонимима. Шта год направиле, некако увек на крају испаднемо управо то, па чак и онда када не направимо ништа. Не поричем да су жене у многочему еволуирале, па и у томе како не бити моногамне, и ако технички гледано ни једна није курва док вам не наплати.

Свака од нас је до свог принца дошла након неког коња. Можда још принца и нема, али коњ је засигурно био или је још увек ту негде у близини. И не, то нас не чини курвама, али доприноси томе да нас мушкарци перципирају као такве, јер уместо да поред таквог само прођемо, ми станемо и још га месецима дижемо на врху.

Док нешто не доживимо, не сазнамо или напокон схватимо. А ту је и вечна женска заблуда да ћемо једног таквог успети променити. Дечаци су ти који се одгајају, мушкарци не. Свакако да он са собом доноси одређену врсту узбуђења, искључиво зато што с њим никада не знате на чему сте.

Да заправо нисте на ничему, схватате прекасно и тада би све дале да поред вас спава оно што називате папучар, а заправо је истински фрајер - миран, понекад досадан, али пристојан и искрен мушкарац, који зна ценити оно што има. Заиста не знам где су нестали нормални фрајери, али сигурна сам да још увек постоје и да нису баш сви заузети.

Па драге моје, добро размислите пре него што почнете живети горе него ваше мајке и баке - за кога то све радите? За оног који кући дигне ноге кад се усисава или оног који опере суђе за то време? Једноставне и драге сте онда када знате на чему сте. Курве сте по одређењу и то оних који су слаби и несигурни. Курве сте само када сте с идиотом.

 


#   Стефан Радовић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима