Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Акција солидарности — заједничка хуманитарна акција Џедајског покрета и ОИП-а

rssBookmark and Share

Ниш 04.11.2021. Јужна Србија Инфо

Након вишемесечног прикупљања гардеробе с циљем да помогне угроженима и подели је онима којима је најпотребнија, Џедајски покрет сада има савезника

Акција солидарности — заједничка хуманитарна акција Џедајског покрета и ОИП-а

У акцији солидарности се нишким џедајима придружила и чувена фирма ОИП (Outsource Insurance Professionals-a ) која се, осим пружања административне подршке у области осигурања, сада опредељује за нови  вид подршке — подршке угроженима из Центра за породични смештај и усвојење и Дома за смештај одраслих лица Кулина за смештај одраслих лица са сметњама у развоју.

Док су запослени ОИП-а свој допринос дали донирајући сопствену гардеробу, волонтери Џедајског покрета су је у претходним данима сортирали и постарали се да је прикупљена гардероба чиста и уредно спакована.

Младе наде џедајског покрета ће 3. и 4. новембра са  запосленима ОИП-а, посетити Центар за породични смештај и усвојење и Дом за смештај Кулин и тако скренути пажњу јавности на оне који су често, а норочито у доба пандемије, заборављени.

Ово је тек прва у низу хуманитрарних акција овог типа које ће организовати Џедајски покрет. 

Уколико желите да будете део наредних акција и донирате своју одећу, пратите објаве Џедајског покрета на друштвеним мрежама или посетите сајт džedajskipokret.rs.


#   Ниш   социјално угрожени   хуманитарна акција   гардероба   Џедајкон   Џедајски покрет
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима