Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Akcija solidarnosti — zajednička humanitarna akcija Džedajskog pokreta i OIP-a

rssBookmark and Share

Niš 04.11.2021. Južna Srbija Info

Nakon višemesečnog prikupljanja garderobe s ciljem da pomogne ugroženima i podeli je onima kojima je najpotrebnija, Džedajski pokret sada ima saveznika

Akcija solidarnosti — zajednička humanitarna akcija Džedajskog pokreta i OIP-a

U akciji solidarnosti se niškim džedajima pridružila i čuvena firma OIP (Outsource Insurance Professionals-a ) koja se, osim pružanja administrativne podrške u oblasti osiguranja, sada opredeljuje za novi  vid podrške — podrške ugroženima iz Centra za porodični smeštaj i usvojenje i Doma za smeštaj odraslih lica Kulina za smeštaj odraslih lica sa smetnjama u razvoju.

Dok su zaposleni OIP-a svoj doprinos dali donirajući sopstvenu garderobu, volonteri Džedajskog pokreta su je u prethodnim danima sortirali i postarali se da je prikupljena garderoba čista i uredno spakovana.

Mlade nade džedajskog pokreta će 3. i 4. novembra sa  zaposlenima OIP-a, posetiti Centar za porodični smeštaj i usvojenje i Dom za smeštaj Kulin i tako skrenuti pažnju javnosti na one koji su često, a noročito u doba pandemije, zaboravljeni.

Ovo je tek prva u nizu humanitrarnih akcija ovog tipa koje će organizovati Džedajski pokret. 

Ukoliko želite da budete deo narednih akcija i donirate svoju odeću, pratite objave Džedajskog pokreta na društvenim mrežama ili posetite sajt džedajskipokret.rs.

Komentara: 0


#   Niš   socijalno ugroženi   humanitarna akcija   garderoba   Džedajkon   Džedajski pokret
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima