Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Акција сузбијања ванпијачне продаје у Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 13.06.2022. Јужна Србија Инфо

Представници са кванташке пијаце указали су на састанку у Градској кући на нелегалну продају робе у улици Ђуке Динић код Велике пијаце која угрожава њихову делатност коју обављају поштујући прописане услове ЈКП „Тржница“.

Фото: Град Ниш
Фото: Град Ниш

Роба се продаје ноћу из комби возила у улици Ђуке Динић. Број продаваца на кванташу је преполовљен због тога, рекао је Срђан Маринковић који са осталим продавцима очекује реакцију Града Ниша.

Са продавцима на кванташкој пијаци разговарала је градоначелница Ниша Драгана Сотировски, председник Градске општине Црвени крст Мирослав Милутиновић, директор ЈКП „Тржница“ Горан Ђорђевић и сарадници.

Проблем ванпијачне продаје постоји већ неколико година и успевали смо да га решимо да би се периодично он поново јавио, указала је градоначелница Ниша и најавила велику акцију спречавања нелегалне продаје са свим надлежним инспекцијама у наредних шест месеци.

Када смо имали синхронизоване акције свих инспекцијских служби било је и резултата. То ћемо учинити и сада како бисмо овакав вид нелегалне трговине вратили на место које је предвиђено за такву врсту делатности, рекла је она.

У акцији сузбијања нелегалне продаје у улици Ђуке Динић учествоваће и радници ЈКП „Тржница“.


#   Ниш   Драгана Сотировски   Мирослав Милутиновић   Тржница ЈП   кванташка пијаца   Срђан Маринковић   ванпијачна продаја
#GradonacelnicaN @


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима