Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Akcija suzbijanja vanpijačne prodaje u Nišu

rssBookmark and Share

Niš 13.06.2022. Južna Srbija Info

Predstavnici sa kvantaške pijace ukazali su na sastanku u Gradskoj kući na nelegalnu prodaju robe u ulici Đuke Dinić kod Velike pijace koja ugrožava njihovu delatnost koju obavljaju poštujući propisane uslove JKP „Tržnica“.

Foto: Grad Niš
Foto: Grad Niš

Roba se prodaje noću iz kombi vozila u ulici Đuke Dinić. Broj prodavaca na kvantašu je prepolovljen zbog toga, rekao je Srđan Marinković koji sa ostalim prodavcima očekuje reakciju Grada Niša.

Sa prodavcima na kvantaškoj pijaci razgovarala je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski, predsednik Gradske opštine Crveni krst Miroslav Milutinović, direktor JKP „Tržnica“ Goran Đorđević i saradnici.

Problem vanpijačne prodaje postoji već nekoliko godina i uspevali smo da ga rešimo da bi se periodično on ponovo javio, ukazala je gradonačelnica Niša i najavila veliku akciju sprečavanja nelegalne prodaje sa svim nadležnim inspekcijama u narednih šest meseci.

Kada smo imali sinhronizovane akcije svih inspekcijskih službi bilo je i rezultata. To ćemo učiniti i sada kako bismo ovakav vid nelegalne trgovine vratili na mesto koje je predviđeno za takvu vrstu delatnosti, rekla je ona.

U akciji suzbijanja nelegalne prodaje u ulici Đuke Dinić učestvovaće i radnici JKP „Tržnica“.

Komentara: 0


#   Niš   Dragana Sotirovski   Tržnica JP   kvantaška pijaca   vanpijačna prodaja
#GradonacelnicaN @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima